Aivan uskomattoman herkullinen ja helppo resepti johon tarvitsee vain kolme elementtiä! Litistä keitetyt perunat uunivuoalle käyttäen esimerkiksi kattilan pohjaa, lisää päälle ripaus oliiviölyä ja runsaasti grillimaustetta. Laita uuniin 225c ja 10min. Syö vaikka kera...
Biomed Carolus Mixtura 200ml
Kihokki-piihappogeeli-yrttivalmiste
Carolus Mixtura®
Ravintolisä 200 ml
”Vanhan ajan mixtuura”
Carolus Mixtura on alkoholiton kahdeksan yrtin tuote hengitysteille ja kurkulle. Vaikuttavia aineita ovat kihokkiuute, lakritsisiirappi, piparminttuöljy, anisöljy, timjamiöljy, neilikkaöljy, laventeliöljy ja salviaöljy.
- Piihappogeeli – (piidioksidi ja karmelloosi)
- Kihokkiuute
- Lakritsisiirappi – Lakritsi (Glygyrrhiza glabra) on yksi tunnetuimmista luonnonaineista. Sitä voidaan erinomaisesti yhdistää muihin yrtteihin. Se häivyttää karvaampien yrttien makua.
- Haihtuvat öljyt – (piparminttu, anis, timjami, neilikka, laventeli ja salvia). Anisöljy ja timjamiöljy auttavat pitämään yllä limakalvojen normaalia hyvinvointia.
- Suositeltava vuorokausiannos:
1 tl (5 ml) 3-4 kertaa päivässä. Ravistettava ennen käyttöä.Suositeltu vuorokausiannos (15-20 ml) sisältää:
Kihokkiuutetta 1500-2000 mg (vastaten tuoretta kihokkia 1800-2400 mg), lakritsisiirappia 1500-2000 mg, piidioksidia 465-620 mg, karmelloosia 28-37 mg, eteerisiä öljyjä 19-25 mg, (piparminttuöljyä 9-12 mg, anisöljyä 5-7 mg, timjamiöljyä 2-3 mg, neilikkaöljyä 1 mg, laventeliöljyä 1 mg, salviaöljyä 1 mg).
15,85 €
Sisältää lakritsia – kohonneesta verenpaineesta kärsivien henkilöiden on vältettävä tuotteen liiallista nauttimista.
Alkoholiton, gluteeniton, vegaaninen ja laktoositon. Ei lisättyä sokeria.
Valmistettu Suomessa.
Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Säilytettävä kuivassa ja huoneenlämmössä. Avattuna voidaan säilyttää jääkaapissa.
Saattaisit pitää myös
Juustoiset kuusenkerkkäparsat
Kesän mökkihitti! Helppo ja hauska tapa valmistaa parsaa! Kuori tankoparsoista ohkainen kerros pois ja leikkaa kannasta 2cm irti. Laita ne vuokaan ja valele oliiviöljyllä, lisää päälle kuusenkerkkämaustetta ja valitsemanne mukaista juustoa. (Itse kuvassa käytetty...
Naudan picanhaa ja grillattuja kasviksia
Mausta liha lammasmausteella ja yrttisuolalla, tämä toimii täydellisesti, sillä lammasmausteessa on basilikaa, salviaa, viherminttua ja rosmariiniä. Paista picanhan pinnat kuumalla, pienennä grillin lämmöt 125 asteeseen ja odottele että lihan kypsyys on 54 astetta,...
Carne Asada – torillat
Lihana tähän toimii flank steak, bavette tai skirtsteak. Mausta liha TAI kana vahvasti grillimausteella. Paista se 53 asteiseksi ja laita 10min ajaksi folioon vetäytymään.Carne Asada Anton style: Pussi ruohosipulia Pussi persiljaa 2 valkosipulinkynttä Niin paljon...








