Aivan uskomattoman herkullinen ja helppo resepti johon tarvitsee vain kolme elementtiä! Litistä keitetyt perunat uunivuoalle käyttäen esimerkiksi kattilan pohjaa, lisää päälle ripaus oliiviölyä ja runsaasti grillimaustetta. Laita uuniin 225c ja 10min. Syö vaikka kera...
Yrttipaja kalamauste 15g
Hyvinvointia ja makua Suomen puhtaasta luonnosta.
Erinomainen mausteseos kruunaamaan kaikki kalaruoat! Sopii erityisesti myös marinadien ja kylmäkastikkeiden valmistukseen.
Ei sisällä suolaa.
Paino | 15 g |
---|---|
Mitat | 5,2 × 5,2 × 10 cm |
SE | |
Alkuperämaa | |
Brändi | |
Latinankielinen nimi | allium schoenoprasum, Anethum Graveolens, Artemisia Dracunculus, Melissa Officinalis, Ocimum Basilicum |
Ainesosat |
4,49 €299,33 € /kg
Voit ripotella Kalamaustetta kypsennetyn kalan päälle tai valmistaa siitä herkullisen kylmäkastikkeen.
KYLMÄKASTIKE KALALLE
200 g kermaviiliä, creme fraichea, smetanaa tai vastaavaa kasvivalmistetta
1 rkl sinappia
1 rkl sitruunamehua
1 tl hunajaa
1/4 tl suolaa
3 rkl Yrttipajan Kalamaustetta
Sekoita kaikki ainesosat kulhossa, anna tekeytyä jääkaapissa vähintään puoli tuntia ja tarjoile!
Laadukkaissa kotimaisissa tuotteissamme korostuvat luonnon aidot maut. Viljelemme yrtit ilman torjunta-aineita ja perinteitä kunnioittaen. Yrteillämme maustat ruokasi vaivattomasti, laadusta tai mausta tinkimättä. |
|
Saattaisit pitää myös
Juustoiset kuusenkerkkäparsat
Kesän mökkihitti! Helppo ja hauska tapa valmistaa parsaa! Kuori tankoparsoista ohkainen kerros pois ja leikkaa kannasta 2cm irti. Laita ne vuokaan ja valele oliiviöljyllä, lisää päälle kuusenkerkkämaustetta ja valitsemanne mukaista juustoa. (Itse kuvassa käytetty...
Naudan picanhaa ja grillattuja kasviksia
Mausta liha lammasmausteella ja yrttisuolalla, tämä toimii täydellisesti, sillä lammasmausteessa on basilikaa, salviaa, viherminttua ja rosmariiniä. Paista picanhan pinnat kuumalla, pienennä grillin lämmöt 125 asteeseen ja odottele että lihan kypsyys on 54 astetta,...
Carne Asada – torillat
Lihana tähän toimii flank steak, bavette tai skirtsteak. Mausta liha TAI kana vahvasti grillimausteella. Paista se 53 asteiseksi ja laita 10min ajaksi folioon vetäytymään.Carne Asada Anton style: Pussi ruohosipulia Pussi persiljaa 2 valkosipulinkynttä Niin paljon...