Mettä puolukkaksylitoli 60g

Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Puolukkaksylitoli on herkullinen smuutin, puuron, jukurtin ja kuumien juomien luonnollinen makeuttaja. Käyttämämme xylitoli on suomalaista, puhdasta, huippulaadukasta ja kestävästi Euroopan puuteollisuuden jämävirroista valmistettua. Xylitoli, myös koivusokerina tunnettu, on raikkaan makuinen luonnollinen makeutusaine. Se sisältää kaloreita 40% vähemmän kuin tavanomainen sokeri, eikä se kohota verensokeritasoja yhtä voimakkaasti. Xylitoli kestää kuumentamista hyvin ja sopii siten erinomaisesti leivontaan korvaamaan teollista valkoista sokeria.

Kirpeän happama, kotimainen puolukkamme sopii mitä parhaiten raikkaan makuisen xylitolin kaveriksi. Tuote sisältää puolukkajauheen lisäksi myös kokonaisia pakkaskuivattuja puolukoita ja on iso ilo myös esteetikon silmälle. Ripottele sitä esimerkiksi raakasuklaan päälle ja käytä luovasti leivonnassa.

Paino60 g
Brändi

Alkuperämaa

Suomi

6,90 
115,00  /kg

Varastossa

Ainekset: Ksylitoli (89%), puolukka (11%). Puolukkakoivusokerimme ei sisällä keinotekoisia paakkuuntumisenestoaineita, ja on luonnollista, että tuote voi paakkuuntua. Tämä ei vaikuta makuun tai laatuun.

Käyttöohje: Annostus n. 1–3 tl / päivä. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia.

Alkuperämaa: Suomi.

Kierrätys: Käytämme mahdollisimman ympäristöystävällisiä pakkauksia. Tämän hetkiset pussimme ovat joko kompostoitavia tai biohajoavia. Katso kierrätysohje pussista.

Saattaisit pitää myös

Yrttiperunat

Yrttiperunat

Aivan uskomattoman herkullinen ja helppo resepti johon tarvitsee vain kolme elementtiä! Litistä keitetyt perunat uunivuoalle käyttäen esimerkiksi kattilan pohjaa, lisää päälle ripaus oliiviölyä ja runsaasti grillimaustetta. Laita uuniin 225c ja 10min. Syö vaikka kera...

lue lisää
Juustoiset kuusenkerkkäparsat

Juustoiset kuusenkerkkäparsat

Kesän mökkihitti! Helppo ja hauska tapa valmistaa parsaa! Kuori tankoparsoista ohkainen kerros pois ja leikkaa kannasta 2cm irti. Laita ne vuokaan ja valele oliiviöljyllä, lisää päälle kuusenkerkkämaustetta ja valitsemanne mukaista juustoa. (Itse kuvassa käytetty...

lue lisää
Naudan picanhaa ja grillattuja kasviksia

Naudan picanhaa ja grillattuja kasviksia

Mausta liha lammasmausteella ja yrttisuolalla, tämä toimii täydellisesti, sillä lammasmausteessa on basilikaa, salviaa, viherminttua ja rosmariiniä. Paista picanhan pinnat kuumalla, pienennä grillin lämmöt 125 asteeseen ja odottele että lihan kypsyys on 54 astetta,...

lue lisää
Carne Asada – torillat

Carne Asada – torillat

Lihana tähän toimii flank steak, bavette tai skirtsteak. Mausta liha TAI kana vahvasti grillimausteella. Paista se 53 asteiseksi ja laita 10min ajaksi folioon vetäytymään.Carne Asada Anton style: Pussi ruohosipulia Pussi persiljaa 2 valkosipulinkynttä Niin paljon...

lue lisää
0
0
Ostoskori
Ostoskorisi on tyhjäTakaisin kauppaan
Laske toimituskulut
Syötä koodi