Aivan uskomattoman herkullinen ja helppo resepti johon tarvitsee vain kolme elementtiä! Litistä keitetyt perunat uunivuoalle käyttäen esimerkiksi kattilan pohjaa, lisää päälle ripaus oliiviölyä ja runsaasti grillimaustetta. Laita uuniin 225c ja 10min. Syö vaikka kera...
Metsä/Skogen Soijavahakynttilä kanerva 180g
Metsä/Skogen x Candle Light Story:n kotimainen kanerva soijavahakynttilä on valmistettu käsityönä rakkaudella!
Kynttilän raaka-aineina on käytetty 100 % soijavahaa ja 100 % aitoja eteerisiä öljyjä. Kynttilässä on ainutlaatuinen uniikki puusydän, joka palaa päretyyppisesti pitäen lempeää rätinää. Kanerva kynttilää koristaa aidot suomalaisen metsän kanervankukat.
Pehmeän tuoksunsa kynttilä on saanut aidoista eteerisistä öljyistä: mänty, kuusi, rosmariini, bergamotti.
Soijavahakynttilöitä tulee hoitaa ja huoltaa tarkasti. Lue nämä ohjeet tarkasti ennen kynttilän sytytystä:
Paloaika: Soijavahakynttilän paloaika oikein poltettuna on noin 25–30 tuntia. Polta kynttilää maksimissaan 3-4 tuntia kerralla.
Käyttöohje: Kynttilän vahapinnan tulee antaa sulaa reunasta jokaisella polttokerralla. Kynttilän sydämestä tulee taittaa hiiltynyt osa pois ennen kynttilän uudelleen sytytystä. Lue tarkasti kynttilän poltto-ohjeet tuotteen pohjasta.
| Alkuperämaa | |
|---|---|
| Brändi | |
| nettopaino g | |
| Ainesosat | kanerva, puusydän, soijavaha, tuoksut eteerisistä öljyistä: mänty kuusi rosmariini bergamotti |
21,50 €
Saattaisit pitää myös
Juustoiset kuusenkerkkäparsat
Kesän mökkihitti! Helppo ja hauska tapa valmistaa parsaa! Kuori tankoparsoista ohkainen kerros pois ja leikkaa kannasta 2cm irti. Laita ne vuokaan ja valele oliiviöljyllä, lisää päälle kuusenkerkkämaustetta ja valitsemanne mukaista juustoa. (Itse kuvassa käytetty...
Naudan picanhaa ja grillattuja kasviksia
Mausta liha lammasmausteella ja yrttisuolalla, tämä toimii täydellisesti, sillä lammasmausteessa on basilikaa, salviaa, viherminttua ja rosmariiniä. Paista picanhan pinnat kuumalla, pienennä grillin lämmöt 125 asteeseen ja odottele että lihan kypsyys on 54 astetta,...
Carne Asada – torillat
Lihana tähän toimii flank steak, bavette tai skirtsteak. Mausta liha TAI kana vahvasti grillimausteella. Paista se 53 asteiseksi ja laita 10min ajaksi folioon vetäytymään.Carne Asada Anton style: Pussi ruohosipulia Pussi persiljaa 2 valkosipulinkynttä Niin paljon...









