Mettä nokkospesto 30g

Tähän maukkaaseen reseptiin olemme lisänneet jopa 53% kotimaista yrttiä. Nokkospestosta saat herkullisen ja ympäristöystävällisen vaihtoehdon perinteiselle pestolle lisäämällä vain tilkan vettä ja haluamaasi öljyä. Sano hyvästit homehtuville pestopurkeille jääkaapin perällä. Nokkospestoa voit valmistaa juuri sen verran mitä tarvitset käyttökerralla, jopa vain yhden ruokalusikallisen lounassalaattisi kastikkeeksi. Tuote on täysin vegaaninen, eikä sisällä kovia rasvoja. Juuston makua korvaamaan olemme käyttäneet ravinteikasta oluthiivahiutaletta. Nauti peston tavoin leivän päällä, pastan kera, salaattikastikkeena ja mausteena. Nokkonen on suomalaista superruokaa parhaimmillaan. 

Paino30 g
Brändi

Alkuperämaa

Suomi

8,50 
283,33  /kg

Varasto loppu

Ainekset: Nokkonen (26%), oluthiivahiutale, perunahiutale, vuohenputki, ruohosipuli, basilika, valkaisematon Guéranden merisuola, kynteli. Voimakassuolainen. Yhden annoksen valmistus (n.20g): Sekoita pussin sisältö hyvin ennen annostelua. Sekoita 1rkl nokkospestorouhetta 0,5-1rkl vettä ja 2rkl kasviöljyä. Anna tekeytyä noin 5min. Nauti.

Alkuperämaa: Suomi (yrtit).

Kierrätys: Käytämme mahdollisimman ympäristöystävällisiä pakkauksia. Tämän hetkiset pussimme ovat joko kompostoitavia tai biohajoavia. Katso kierrätysohje pussista.

Saattaisit pitää myös

Yrttiperunat

Yrttiperunat

Aivan uskomattoman herkullinen ja helppo resepti johon tarvitsee vain kolme elementtiä! Litistä keitetyt perunat uunivuoalle käyttäen esimerkiksi kattilan pohjaa, lisää päälle ripaus oliiviölyä ja runsaasti grillimaustetta. Laita uuniin 225c ja 10min. Syö vaikka kera...

lue lisää
Juustoiset kuusenkerkkäparsat

Juustoiset kuusenkerkkäparsat

Kesän mökkihitti! Helppo ja hauska tapa valmistaa parsaa! Kuori tankoparsoista ohkainen kerros pois ja leikkaa kannasta 2cm irti. Laita ne vuokaan ja valele oliiviöljyllä, lisää päälle kuusenkerkkämaustetta ja valitsemanne mukaista juustoa. (Itse kuvassa käytetty...

lue lisää
Naudan picanhaa ja grillattuja kasviksia

Naudan picanhaa ja grillattuja kasviksia

Mausta liha lammasmausteella ja yrttisuolalla, tämä toimii täydellisesti, sillä lammasmausteessa on basilikaa, salviaa, viherminttua ja rosmariiniä. Paista picanhan pinnat kuumalla, pienennä grillin lämmöt 125 asteeseen ja odottele että lihan kypsyys on 54 astetta,...

lue lisää
Carne Asada – torillat

Carne Asada – torillat

Lihana tähän toimii flank steak, bavette tai skirtsteak. Mausta liha TAI kana vahvasti grillimausteella. Paista se 53 asteiseksi ja laita 10min ajaksi folioon vetäytymään.Carne Asada Anton style: Pussi ruohosipulia Pussi persiljaa 2 valkosipulinkynttä Niin paljon...

lue lisää
0
0
Ostoskori
Ostoskorisi on tyhjäTakaisin kauppaan
Laske toimituskulut
Syötä koodi