Mettä nokkossuola 70g

Nokkossuolassa huippukokkien ylistämä, puhdas, käsittelemätön ja huippulaadukas ranskalainen Guéranden hieno merisuola on yhdistetty suomalaisiin yrtteihin. Suola on puhdistamaton, mikä tarkoittaa että sen kaikki ravintoaineet ovat tallella, toisin kuin teollisissa valkaistuissa suolatuotteissa. Suomalainen nokkonen, vuohenputki ja tilli ovat upea makupari tälle pehmeän makuiselle suolalle. Käytä yleismausteena niin gourmet- kuin kotiruuissa. Erityisen hyvin nokkossuola sopii lohen ja uusien perunoiden kaveriksi sekä vihanneksien, munakkaiden ja pastan päälle ripoteltuna. Nokkossuola ei ole pelkkä suola, se on makumatka suomalaiseen ruokakulttuuriin.

Paino70 g
Brändi

Alkuperämaa

Suomi

6,50 
92,86  /kg

Varastossa

Ainesosat: Valkaisematon Guéranden hieno merisuola (90 %), nokkonen (6 %), vuohenputki, tilli. Saattaa sisältää pieniä määriä kasvin varren osia.

Alkuperämaa: Suomi (yrtit), Ranska (suola).

Kierrätys: Käytämme mahdollisimman ympäristöystävällisiä pakkauksia. Tämän hetkiset pussimme ovat joko kompostoitavia tai biohajoavia. Katso kierrätysohje pussista.

Saattaisit pitää myös

Yrttiperunat

Yrttiperunat

Aivan uskomattoman herkullinen ja helppo resepti johon tarvitsee vain kolme elementtiä! Litistä keitetyt perunat uunivuoalle käyttäen esimerkiksi kattilan pohjaa, lisää päälle ripaus oliiviölyä ja runsaasti grillimaustetta. Laita uuniin 225c ja 10min. Syö vaikka kera...

lue lisää
Juustoiset kuusenkerkkäparsat

Juustoiset kuusenkerkkäparsat

Kesän mökkihitti! Helppo ja hauska tapa valmistaa parsaa! Kuori tankoparsoista ohkainen kerros pois ja leikkaa kannasta 2cm irti. Laita ne vuokaan ja valele oliiviöljyllä, lisää päälle kuusenkerkkämaustetta ja valitsemanne mukaista juustoa. (Itse kuvassa käytetty...

lue lisää
Naudan picanhaa ja grillattuja kasviksia

Naudan picanhaa ja grillattuja kasviksia

Mausta liha lammasmausteella ja yrttisuolalla, tämä toimii täydellisesti, sillä lammasmausteessa on basilikaa, salviaa, viherminttua ja rosmariiniä. Paista picanhan pinnat kuumalla, pienennä grillin lämmöt 125 asteeseen ja odottele että lihan kypsyys on 54 astetta,...

lue lisää
Carne Asada – torillat

Carne Asada – torillat

Lihana tähän toimii flank steak, bavette tai skirtsteak. Mausta liha TAI kana vahvasti grillimausteella. Paista se 53 asteiseksi ja laita 10min ajaksi folioon vetäytymään.Carne Asada Anton style: Pussi ruohosipulia Pussi persiljaa 2 valkosipulinkynttä Niin paljon...

lue lisää
0
0
Ostoskori
Ostoskorisi on tyhjäTakaisin kauppaan
Laske toimituskulut
Syötä koodi