Nystad Sauna Company saunatuoksu koivu & laventeli 3 x 4g

Avainsanat tuotteelle , , , , , , ,

100% kuivattuja koivunlehtiä ja laventelia. Suomessa käsintehdyt saunatuoksut ovat helppokäyttöisiä ja biohajoavia. Yhdessä paketissa on kolme yksittäispakattua tuoksupussia, jotka voit liottaa teen tapaan löylyveteen. Tuotepakkauksen voi laittaa kartonginkeräykseen.

3 x 4g

Paino12 g
Brändi

Alkuperämaa

Suomi

11,95 
995,83  /kg

Vain 2 varastossa

Nystad Sauna Co. uskoo että koivun ja laventelin tuoksuisen höyryn hengittäminen rauhoittaa mielesi, rentouttaa kehosi ja tuo sinulle levollisen unen.

Näin käytät löylytuoksua:
Lämmittäessäsi saunaa, laita tuoksupussi kiulun pohjalle ja täytä kiulu mahdollisimman kuumalla vedellä. Anna tuoksun hautua kiulussa löylyhuoneessa saunan lämpiämisen ajan tai vähintään 20 minuuttia. Kokemuksemme mukaan tuoksu on parhaimmillaan noin 75 asteisessa miedossa lämmössä. Heitä löylyä normaaliin tapaan ja rentoudu.

Voit käyttää tuoksupussia ainakin kerran uudestaan. Tässä tapauksessa nosta tuoksupussi kuivumaan huoneenlämpöön. 

Tuoksupussi on kompostoituva ja biojätettä. Pahvipakkauksen voit kierrättää pahvien ja kartonkien kanssa tai hävittää polttamalla.

Saattaisit pitää myös

Yrttiperunat

Yrttiperunat

Aivan uskomattoman herkullinen ja helppo resepti johon tarvitsee vain kolme elementtiä! Litistä keitetyt perunat uunivuoalle käyttäen esimerkiksi kattilan pohjaa, lisää päälle ripaus oliiviölyä ja runsaasti grillimaustetta. Laita uuniin 225c ja 10min. Syö vaikka kera...

lue lisää
Juustoiset kuusenkerkkäparsat

Juustoiset kuusenkerkkäparsat

Kesän mökkihitti! Helppo ja hauska tapa valmistaa parsaa! Kuori tankoparsoista ohkainen kerros pois ja leikkaa kannasta 2cm irti. Laita ne vuokaan ja valele oliiviöljyllä, lisää päälle kuusenkerkkämaustetta ja valitsemanne mukaista juustoa. (Itse kuvassa käytetty...

lue lisää
Naudan picanhaa ja grillattuja kasviksia

Naudan picanhaa ja grillattuja kasviksia

Mausta liha lammasmausteella ja yrttisuolalla, tämä toimii täydellisesti, sillä lammasmausteessa on basilikaa, salviaa, viherminttua ja rosmariiniä. Paista picanhan pinnat kuumalla, pienennä grillin lämmöt 125 asteeseen ja odottele että lihan kypsyys on 54 astetta,...

lue lisää
Carne Asada – torillat

Carne Asada – torillat

Lihana tähän toimii flank steak, bavette tai skirtsteak. Mausta liha TAI kana vahvasti grillimausteella. Paista se 53 asteiseksi ja laita 10min ajaksi folioon vetäytymään.Carne Asada Anton style: Pussi ruohosipulia Pussi persiljaa 2 valkosipulinkynttä Niin paljon...

lue lisää
0
0
Ostoskori
Ostoskorisi on tyhjäTakaisin kauppaan
Laske toimituskulut
Syötä koodi