Aivan uskomattoman herkullinen ja helppo resepti johon tarvitsee vain kolme elementtiä! Litistä keitetyt perunat uunivuoalle käyttäen esimerkiksi kattilan pohjaa, lisää päälle ripaus oliiviölyä ja runsaasti grillimaustetta. Laita uuniin 225c ja 10min. Syö vaikka kera...
Nystad Sauna Company saunatuoksu koivu & minttu 3 x 4g
100% kuivattuja koivun- ja piparmintun lehtiä. Suomessa käsintehdyt saunatuoksut ovat helppokäyttöisiä ja biohajoavia. Yhdessä paketissa on kolme yksittäispakattua tuoksupussia, jotka voit liottaa teen tapaan löylyveteen. Tuotepakkauksen voi laittaa kartonginkeräykseen.
3 x 4g
Paino | 12 g |
---|---|
Brändi | |
Alkuperämaa |
11,95 €995,83 € /kg
Nystad Sauna Co. uskoo että että koivun ja mintun tuoksuisen höyryn hengittäminen kirkastaa mielesi, elävöittää kehosi ja avaa hengitystiesi.
Näin käytät löylytuoksua:
Lämmittäessäsi saunaa, laita tuoksupussi kiulun pohjalle ja täytä kiulu mahdollisimman kuumalla vedellä. Anna tuoksun hautua kiulussa löylyhuoneessa saunan lämpiämisen ajan tai vähintään 20 minuuttia. Kokemuksemme mukaan tuoksu on parhaimmillaan noin 75 asteisessa miedossa lämmössä. Heitä löylyä normaaliin tapaan ja rentoudu.
Voit käyttää tuoksupussia ainakin kerran uudestaan. Tässä tapauksessa nosta tuoksupussi kuivumaan huoneenlämpöön.
Tuoksupussi on kompostoituva ja biojätettä. Pahvipakkauksen voit kierrättää pahvien ja kartonkien kanssa tai hävittää polttamalla.
Saattaisit pitää myös
Juustoiset kuusenkerkkäparsat
Kesän mökkihitti! Helppo ja hauska tapa valmistaa parsaa! Kuori tankoparsoista ohkainen kerros pois ja leikkaa kannasta 2cm irti. Laita ne vuokaan ja valele oliiviöljyllä, lisää päälle kuusenkerkkämaustetta ja valitsemanne mukaista juustoa. (Itse kuvassa käytetty...
Naudan picanhaa ja grillattuja kasviksia
Mausta liha lammasmausteella ja yrttisuolalla, tämä toimii täydellisesti, sillä lammasmausteessa on basilikaa, salviaa, viherminttua ja rosmariiniä. Paista picanhan pinnat kuumalla, pienennä grillin lämmöt 125 asteeseen ja odottele että lihan kypsyys on 54 astetta,...
Carne Asada – torillat
Lihana tähän toimii flank steak, bavette tai skirtsteak. Mausta liha TAI kana vahvasti grillimausteella. Paista se 53 asteiseksi ja laita 10min ajaksi folioon vetäytymään.Carne Asada Anton style: Pussi ruohosipulia Pussi persiljaa 2 valkosipulinkynttä Niin paljon...