Aivan uskomattoman herkullinen ja helppo resepti johon tarvitsee vain kolme elementtiä! Litistä keitetyt perunat uunivuoalle käyttäen esimerkiksi kattilan pohjaa, lisää päälle ripaus oliiviölyä ja runsaasti grillimaustetta. Laita uuniin 225c ja 10min. Syö vaikka kera...
Mettä tattisormisuola 50g
Tattisormisuola on aromikas gourmetsuola Pohjolan parhaista mauista. Muhkeita, maukkaita ja korkealaatuisia herkkutatteja suoraan Suomen metsistä yhdistettynä suomalaiseen nokkoseen ja timjamiin. Suolahiutaleeksi olemme valinneet viikinkienkin suosiman norjalaisen hiutalesuolan, joka kerätään kestävän kehityksen periaatteita vahvasti noudattaen. Suolan tuotannossa muun muassa käytetään 100% uusiutuvaa energiaa. Pohjoisen viileistä meristä kerätty suola on erityisen puhdasta, ja siinä on ihana oma erottuva makunsa.
Käytä Tattisormisuolaa maustamaan liha- ja kalaruokia, risottoa, pastaa, patoja tai ripottele leivän tai pitsan päälle. Kokeile sekoittaa voihin, ja tarjoile makuhermot räjäyttävänä yrtti-sienivoina.
9,50 €190,00 € /kg
Ainekset: Pohjoismainen hiutalemerisuola (86%), herkkutatti (Boletus edulis) (7%), timjami, nokkonen. Saattaa sisältää pieniä määriä kasvin varren osia.
Käyttöohje: Ravista pussia ja käytä yleismausteena niin gourmet- kuin kotiruuissa. Erityisen hyvin tattisormisuola sopii lihan, kalan, vihanneksien, munakkaiden ja pastan kera sekä voin päälle ripoteltuna. Tattisuola ei ole pelkkä suola, se on makumatka suomalaiseen ruokakulttuuriin.
Alkuperämaa: Suomi (yrtit), Norja (suola).
Säilytys: Säilytä kuivassa ja viileässä, poissa auringonvalolta.
Kierrätys: Käytämme mahdollisimman ympäristöystävällisiä pakkauksia. Tämän hetkiset pussimme ovat joko kompostoitavia tai biohajoavia. Katso kierrätysohje pussista.
Saattaisit pitää myös
Juustoiset kuusenkerkkäparsat
Kesän mökkihitti! Helppo ja hauska tapa valmistaa parsaa! Kuori tankoparsoista ohkainen kerros pois ja leikkaa kannasta 2cm irti. Laita ne vuokaan ja valele oliiviöljyllä, lisää päälle kuusenkerkkämaustetta ja valitsemanne mukaista juustoa. (Itse kuvassa käytetty...
Naudan picanhaa ja grillattuja kasviksia
Mausta liha lammasmausteella ja yrttisuolalla, tämä toimii täydellisesti, sillä lammasmausteessa on basilikaa, salviaa, viherminttua ja rosmariiniä. Paista picanhan pinnat kuumalla, pienennä grillin lämmöt 125 asteeseen ja odottele että lihan kypsyys on 54 astetta,...
Carne Asada – torillat
Lihana tähän toimii flank steak, bavette tai skirtsteak. Mausta liha TAI kana vahvasti grillimausteella. Paista se 53 asteiseksi ja laita 10min ajaksi folioon vetäytymään.Carne Asada Anton style: Pussi ruohosipulia Pussi persiljaa 2 valkosipulinkynttä Niin paljon...