Mettä tattisormisuola 50g

Tattisormisuola on aromikas gourmetsuola Pohjolan parhaista mauista. Muhkeita, maukkaita ja korkealaatuisia herkkutatteja suoraan Suomen metsistä yhdistettynä suomalaiseen nokkoseen ja timjamiin. Suolahiutaleeksi olemme valinneet viikinkienkin suosiman norjalaisen hiutalesuolan, joka kerätään kestävän kehityksen periaatteita vahvasti noudattaen. Suolan tuotannossa muun muassa käytetään 100% uusiutuvaa energiaa. Pohjoisen viileistä meristä kerätty suola on erityisen puhdasta, ja siinä on ihana oma erottuva makunsa.

Käytä Tattisormisuolaa maustamaan liha- ja kalaruokia, risottoa, pastaa, patoja tai ripottele leivän tai pitsan päälle. Kokeile sekoittaa voihin, ja tarjoile makuhermot räjäyttävänä yrtti-sienivoina.

Paino50 g
Brändi

Alkuperämaa

Suomi

9,50 
190,00  /kg

Vain 1 varastossa

Ainekset: Pohjoismainen hiutalemerisuola (86%), herkkutatti (Boletus edulis) (7%), timjami, nokkonen. Saattaa sisältää pieniä määriä kasvin varren osia.

Käyttöohje: Ravista pussia ja käytä yleismausteena niin gourmet- kuin kotiruuissa. Erityisen hyvin tattisormisuola sopii lihan, kalan, vihanneksien, munakkaiden ja pastan kera sekä voin päälle ripoteltuna. Tattisuola ei ole pelkkä suola, se on makumatka suomalaiseen ruokakulttuuriin.

Alkuperämaa: Suomi (yrtit), Norja (suola).

Säilytys: Säilytä kuivassa ja viileässä, poissa auringonvalolta.

Kierrätys: Käytämme mahdollisimman ympäristöystävällisiä pakkauksia. Tämän hetkiset pussimme ovat joko kompostoitavia tai biohajoavia. Katso kierrätysohje pussista.

Saattaisit pitää myös

Nokkosletut

Nokkosletut

n. 20 kpl pieniä lettuja Ainekset 3 dl kaura- tai spelttijauhoja4 dl vapaavalintaista maitoa1 tl Yrttipajan Yrttisuolaa1-1,5 dl Yrttipajan nokkosrouhettaöljyä paistamiseen Valmistusohje Liota nokkosrouhetta runsaassa vedessä 20min.(liotusveden voi käyttää...

lue lisää
Kuusenkerkkälatte

Kuusenkerkkälatte

Ainekset 2,5 dl maitoa1-2 tl Yrttipajan kuusenkerkkäjauhetta1-2 tl hunajaa Valmistusohje Kuumenna maito ja lisää sekaan kuusenkerkkäjauhe sekä hunaja.  Vaahdota ja nauti.

lue lisää
Puolukka-ruusunjuurichiavanukas

Puolukka-ruusunjuurichiavanukas

Ainekset 1dl kookoskermaa2rkl chiasiemeniä1 banaani1dl puolukkaa2rkl vanilja hamppuproteiinijauhetta1tl Yrttipajan ruusunjuurijauhettaLoraus mantelimaitoaPäälle marjoja Valmistusohje Blendaa puolukat, banaani, hamppuroteiini ja mantelimaito blenderillä. Sekoita...

lue lisää
Kylmäkastike kalalle

Kylmäkastike kalalle

Ainekset 200 g kermaviiliä, creme fraichea, smetanaa tai vastaavaa kasvivalmistetta1 rkl sinappia1 rkl sitruunamehua1 tl hunajaa1/4 tl suolaa3 rkl Yrttipajan Kalamaustetta Valmistusohje Sekoita kaikki ainesosat kulhossa, anna tekeytyä jääkaapissa vähintään puoli...

lue lisää
0
0
Ostoskori
Ostoskorisi on tyhjäTakaisin kauppaan
Laske toimituskulut
Syötä koodi