Aivan uskomattoman herkullinen ja helppo resepti johon tarvitsee vain kolme elementtiä! Litistä keitetyt perunat uunivuoalle käyttäen esimerkiksi kattilan pohjaa, lisää päälle ripaus oliiviölyä ja runsaasti grillimaustetta. Laita uuniin 225c ja 10min. Syö vaikka kera...
Suklaatila Joulusuklaa Tumma minttu 80g
Tumma suklaa mintturakeilla – raikas ja intensiivinen makuelämys!
Tumman suklaan syvä ja intensiivinen maku täydentyy tässä joulusuklaalevyssä raikkaan rapeilla mintturakeilla. Lopputulos on nautinnollisen piristävä.
Herkku syntyy Avainlippu-ammattikäsityönä omalla pajallamme Suklaatilalla Ylöjärven maaseudulla.
Saattaa sisältää maidon ja pähkinän jäämiä. Suklaan kaakaopitoisuus vähintään 55 %. Kaakaon alkuperämaa muu kuin EU. Säilytys 12–20 ⁰C.
| Alkuperämaa | |
|---|---|
| Brändi | |
| nettopaino g | |
| Ainesosat | aromi (vanilja), emulgointiaine (soijalesitiini), kaakaomassa, kaakaovoi, mintturae (10%) (sokeri dekstroosi glukoosisiirappi aromi vähärasvainen kaakaojauhe), sokeri |
| Ingredienser (SE) | arom (vanilj), emulgeringsmedel (sojalecitin), kakaomassa, kakaosmör, myntadrageer (10%) (socker dextros glukossirap arom låg fetthalt kakaopulver), socker |
6,45 €
Ravintosisältö per 100 g:
Energiaa 2178 kJ / 514kcal
Rasvaa 31 g josta tyydyttyneitä 18 g
Hiilihydraatteja 54 g joista sokereita 50 g
Proteiinia 5 g
Suolaa 0,1 g
Saattaisit pitää myös
Juustoiset kuusenkerkkäparsat
Kesän mökkihitti! Helppo ja hauska tapa valmistaa parsaa! Kuori tankoparsoista ohkainen kerros pois ja leikkaa kannasta 2cm irti. Laita ne vuokaan ja valele oliiviöljyllä, lisää päälle kuusenkerkkämaustetta ja valitsemanne mukaista juustoa. (Itse kuvassa käytetty...
Naudan picanhaa ja grillattuja kasviksia
Mausta liha lammasmausteella ja yrttisuolalla, tämä toimii täydellisesti, sillä lammasmausteessa on basilikaa, salviaa, viherminttua ja rosmariiniä. Paista picanhan pinnat kuumalla, pienennä grillin lämmöt 125 asteeseen ja odottele että lihan kypsyys on 54 astetta,...
Carne Asada – torillat
Lihana tähän toimii flank steak, bavette tai skirtsteak. Mausta liha TAI kana vahvasti grillimausteella. Paista se 53 asteiseksi ja laita 10min ajaksi folioon vetäytymään.Carne Asada Anton style: Pussi ruohosipulia Pussi persiljaa 2 valkosipulinkynttä Niin paljon...








