Aivan uskomattoman herkullinen ja helppo resepti johon tarvitsee vain kolme elementtiä! Litistä keitetyt perunat uunivuoalle käyttäen esimerkiksi kattilan pohjaa, lisää päälle ripaus oliiviölyä ja runsaasti grillimaustetta. Laita uuniin 225c ja 10min. Syö vaikka kera...
Suklaatila Suklaakonvehteja 100g
Rasia sisältää yhdeksän käsin tehtyä Suklaatilan konvehtia. Makuina maistuvat metsämansikka, sitruuna-salmiakki ja kinuski-suola. Näppärän kokonsa ansiosta se toimii hienosti myös osana erilaisia herkkulahjakokonaisuuksia – vaikkapa glögipullon kanssa jouluna.
Herkut syntyvät kotimaisena Avainlippu-ammattikäsityönä Suklaatilalla Ylöjärven maaseudulla.
Saattaa sisältää pähkinän jäämiä.Suklaan kaakaopitoisuus vähintään 30%. Kaakaon alkuperämaa muu kuin EU. Säilytys 12–20 ⁰C.
12,25 €
Ravintosisältö per 100 g:
Energiaa 2520 kJ / 595 kcal
Rasvaa 41 g josta tyydyttyneitä 21 g
Hiilihydraatteja 51 g joista sokereita 51 g
Proteiinia 5 g
Suolaa 0,2 g
Saattaisit pitää myös
Juustoiset kuusenkerkkäparsat
Kesän mökkihitti! Helppo ja hauska tapa valmistaa parsaa! Kuori tankoparsoista ohkainen kerros pois ja leikkaa kannasta 2cm irti. Laita ne vuokaan ja valele oliiviöljyllä, lisää päälle kuusenkerkkämaustetta ja valitsemanne mukaista juustoa. (Itse kuvassa käytetty...
Naudan picanhaa ja grillattuja kasviksia
Mausta liha lammasmausteella ja yrttisuolalla, tämä toimii täydellisesti, sillä lammasmausteessa on basilikaa, salviaa, viherminttua ja rosmariiniä. Paista picanhan pinnat kuumalla, pienennä grillin lämmöt 125 asteeseen ja odottele että lihan kypsyys on 54 astetta,...
Carne Asada – torillat
Lihana tähän toimii flank steak, bavette tai skirtsteak. Mausta liha TAI kana vahvasti grillimausteella. Paista se 53 asteiseksi ja laita 10min ajaksi folioon vetäytymään.Carne Asada Anton style: Pussi ruohosipulia Pussi persiljaa 2 valkosipulinkynttä Niin paljon...








