Suklaatila Suklaakonvehteja 100g

Tuotetunnus (SKU): 6430039462823 Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Navettatontun Joulukonvehdit – makuja joulun taikaan!
Metsämansikka – sitruuna-salmiakki – kinuski-suola

Navettatontun Joulukonvehdit tuovat joulupaketteihin iloa ja makuelämyksiä. Tämä upea konvehtirasia, täynnä tonttumaista tunnelmaa, on kuvitettu suloisilla Suklaatilan navettatontuilla ja kätkee sisäänsä kolme vastustamatonta makuyhdistelmää.

Maista makea metsämansikka maitosuklaalla, piristävä sitruuna-salmiakki valkosuklaalla sekä täyteläinen kinuski-suola tummalla suklaalla. Jokainen täytteellinen konvehti ilahduttaa aisteja ja tuo joulun tunnelmaa.

Anna Navettatonttujen tuoda ripaus joulun taikaa herkutteluhetkiisi!

Saattaa sisältää pähkinän jäämiä.Suklaan kaakaopitoisuus vähintään 30%. Kaakaon alkuperämaa muu kuin EU. Säilytys 12–20 ⁰C.

 

12,25 

Varastossa

Ravintosisältö per 100 g:
Energiaa 2520 kJ / 595 kcal
Rasvaa 41 g josta tyydyttyneitä 21 g
Hiilihydraatteja 51 g joista sokereita 51 g
Proteiinia 5 g
Suolaa 0,2 g

Saattaisit pitää myös

Yrttiperunat

Yrttiperunat

Aivan uskomattoman herkullinen ja helppo resepti johon tarvitsee vain kolme elementtiä! Litistä keitetyt perunat uunivuoalle käyttäen esimerkiksi kattilan pohjaa, lisää päälle ripaus oliiviölyä ja runsaasti grillimaustetta. Laita uuniin 225c ja 10min. Syö vaikka kera...

lue lisää
Juustoiset kuusenkerkkäparsat

Juustoiset kuusenkerkkäparsat

Kesän mökkihitti! Helppo ja hauska tapa valmistaa parsaa! Kuori tankoparsoista ohkainen kerros pois ja leikkaa kannasta 2cm irti. Laita ne vuokaan ja valele oliiviöljyllä, lisää päälle kuusenkerkkämaustetta ja valitsemanne mukaista juustoa. (Itse kuvassa käytetty...

lue lisää
Naudan picanhaa ja grillattuja kasviksia

Naudan picanhaa ja grillattuja kasviksia

Mausta liha lammasmausteella ja yrttisuolalla, tämä toimii täydellisesti, sillä lammasmausteessa on basilikaa, salviaa, viherminttua ja rosmariiniä. Paista picanhan pinnat kuumalla, pienennä grillin lämmöt 125 asteeseen ja odottele että lihan kypsyys on 54 astetta,...

lue lisää
Carne Asada – torillat

Carne Asada – torillat

Lihana tähän toimii flank steak, bavette tai skirtsteak. Mausta liha TAI kana vahvasti grillimausteella. Paista se 53 asteiseksi ja laita 10min ajaksi folioon vetäytymään.Carne Asada Anton style: Pussi ruohosipulia Pussi persiljaa 2 valkosipulinkynttä Niin paljon...

lue lisää
0
0
Ostoskori
Ostoskorisi on tyhjäTakaisin kauppaan
Laske toimituskulut
Syötä koodi
preloader