Vihreä Härkä Härkäpapu kokonainen 1kg

Tuotetunnus (SKU): 6430049540580 Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Luomuviljelty suomalainen härkäpapu. Luonnollinen luomuvaihtoehto ruuan valkuaisainepitoisuuden lisäämiseksi.

Vinkki: Liota papuja 10-12 h. Kaada liotusvesi pois. Kypsennä pavut keittämällä ne erikseen (n. 30-40 minuutin ajan). Kaada keitinvesi pois. Yhdistä pavut johonkin tekemääsi ruokaan tai mausta ne erikseen vaikka valkosipulilla.

Hyvä ruoka on monipuolista ja se sisältää riittävästi proteiinia. Proteiinin osuus päivittäisestä kokonaisenergiatarpeesta on monien suositusten mukaan 17-25 %. Yli 65-vuotiailla proteiinintarve on jopa tätäkin korkeampi.

Alkuperämaa

Brändi

nettopaino g

Ainesosat

,

Ingredienser (SE)

,

4,30 

Varastossa

Ravintosisältö (100 g):
Energiaa
1582 kJ (378 kcal)
Proteiinia 29,5 g
Hiilihydraattia 58,3 g, josta sokereita 2,0 g ja josta tärkkelystä 39 g
Rasvaa 1 g, josta tyydyttynyttä 0 g
Kuitua 25 g

Kalium 9 mikrog, Kalsium 103 mg, Fosfori 421 mg, Rauta 6,7 mg, Sinkki 3,1 mg, A-vitamiini 31,8 mikrog, C-vitamiini 1,4 mg ja foolihappo 423 mikrog.

Saattaa sisältää jäämiä muista viljakasveista.

Saattaisit pitää myös

Yrttiperunat

Yrttiperunat

Aivan uskomattoman herkullinen ja helppo resepti johon tarvitsee vain kolme elementtiä! Litistä keitetyt perunat uunivuoalle käyttäen esimerkiksi kattilan pohjaa, lisää päälle ripaus oliiviölyä ja runsaasti grillimaustetta. Laita uuniin 225c ja 10min. Syö vaikka kera...

lue lisää
Juustoiset kuusenkerkkäparsat

Juustoiset kuusenkerkkäparsat

Kesän mökkihitti! Helppo ja hauska tapa valmistaa parsaa! Kuori tankoparsoista ohkainen kerros pois ja leikkaa kannasta 2cm irti. Laita ne vuokaan ja valele oliiviöljyllä, lisää päälle kuusenkerkkämaustetta ja valitsemanne mukaista juustoa. (Itse kuvassa käytetty...

lue lisää
Naudan picanhaa ja grillattuja kasviksia

Naudan picanhaa ja grillattuja kasviksia

Mausta liha lammasmausteella ja yrttisuolalla, tämä toimii täydellisesti, sillä lammasmausteessa on basilikaa, salviaa, viherminttua ja rosmariiniä. Paista picanhan pinnat kuumalla, pienennä grillin lämmöt 125 asteeseen ja odottele että lihan kypsyys on 54 astetta,...

lue lisää
Carne Asada – torillat

Carne Asada – torillat

Lihana tähän toimii flank steak, bavette tai skirtsteak. Mausta liha TAI kana vahvasti grillimausteella. Paista se 53 asteiseksi ja laita 10min ajaksi folioon vetäytymään.Carne Asada Anton style: Pussi ruohosipulia Pussi persiljaa 2 valkosipulinkynttä Niin paljon...

lue lisää
0
0
Ostoskori
Ostoskorisi on tyhjäTakaisin kauppaan
Laske toimituskulut
Syötä koodi
preloader