Aivan uskomattoman herkullinen ja helppo resepti johon tarvitsee vain kolme elementtiä! Litistä keitetyt perunat uunivuoalle käyttäen esimerkiksi kattilan pohjaa, lisää päälle ripaus oliiviölyä ja runsaasti grillimaustetta. Laita uuniin 225c ja 10min. Syö vaikka kera...
Yrttipaja Juuresmauste 15g
Yrttisekoitus, joka korostaa juuresten herkullista makua. Kokeile esimerkiksi uunijuuresten sekä sosekeittojen maustamiseen.
Paino | 15 g |
---|---|
Mitat | 5,2 × 5,2 × 10 cm |
Alkuperämaa | |
Brändi | |
Latinankielinen nimi | Anthriscus Cerefolium, Melissa Officinalis, Origanum Majorana, Salvia officinalis, Satureja Hortensis, Thymus Vulgaris |
SE | |
Ainesosat |
4,49 €299,33 € /kg
Reseptit
JUUREKSET HERRA YRTTISEN TAPAAN
½ kg perunaa
2 porkkanaa
2 palsternakkaa
2 sipulia
oliiviöljyä
suolaa
Yrttipajan Juuresmaustetta
1. Pese ja kuori juurekset, paloittele sopivan kokoisiksi ja laita juurekset uunipellille leivinpaperin päälle.
2. Pirskottele päälle oliiviöljyä ja lisää mausteet. Laita juurekset uuniin ja kypsennä 200°C n. 1h tai kunnes juurekset ovat kypsiä.
NOPEA PARSALISÄKE PANNULLA
500 g vihreää parsaa
3 rkl voita
1 rkl sitruunamehua
¼ tl suolaa
¼ tl mustapippuria
1 tl Yrttipajan Juuresmaustetta
(parmesania)
1. Poista parsojen tyvestä puumainen osa ja leikkaa parsat kolmeen osaan.
2. Kypsennä parsoja pannulla voissa muutama minuutti, kunnes ne saavat hieman väriä ja pehmenevät hieman. Sisuksen tulee säilyä napakkana.
3. Pirskottele kypsien parsojen päälle sitruunamehua ja ripottele mausteet päälle. Halutessasi voit raastaa päälle kevyesti parmesania. Tarjoile heti.
Laadukkaissa kotimaisissa tuotteissamme korostuvat luonnon aidot maut. Viljelemme yrtit ilman torjunta-aineita ja perinteitä kunnioittaen. Yrteillämme maustat ruokasi vaivattomasti, laadusta tai mausta tinkimättä. |
Saattaisit pitää myös
Juustoiset kuusenkerkkäparsat
Kesän mökkihitti! Helppo ja hauska tapa valmistaa parsaa! Kuori tankoparsoista ohkainen kerros pois ja leikkaa kannasta 2cm irti. Laita ne vuokaan ja valele oliiviöljyllä, lisää päälle kuusenkerkkämaustetta ja valitsemanne mukaista juustoa. (Itse kuvassa käytetty...
Naudan picanhaa ja grillattuja kasviksia
Mausta liha lammasmausteella ja yrttisuolalla, tämä toimii täydellisesti, sillä lammasmausteessa on basilikaa, salviaa, viherminttua ja rosmariiniä. Paista picanhan pinnat kuumalla, pienennä grillin lämmöt 125 asteeseen ja odottele että lihan kypsyys on 54 astetta,...
Carne Asada – torillat
Lihana tähän toimii flank steak, bavette tai skirtsteak. Mausta liha TAI kana vahvasti grillimausteella. Paista se 53 asteiseksi ja laita 10min ajaksi folioon vetäytymään.Carne Asada Anton style: Pussi ruohosipulia Pussi persiljaa 2 valkosipulinkynttä Niin paljon...