Yrttipaja Lammasmauste 15g

Tuotetunnus (SKU): 6416825003012 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , ,

Raikas yrttisekoitus lampaan- ja karitsanlihan maustamiseen.

Paino15 g (gramma)
Mitat5,2 × 5,2 × 10 cm (senttimetri)
Alkuperämaa

Brändi

Latinankielinen nimi

, , , ,

Produktnamn (SE)

Ainesosat

, , , ,

Ingredienser (SE)

, , , ,

4,49 
299,33  /kg

Reseptit

YRTTINEN PAAHTOPAISTI JOGURTTIMARINADISSA
n. 600 g lampaan tai karitsan paahtopaistia
2 dl maustamatonta jogurttia
3-4 valkosipulinkynttä hienonnettuna
1 tl suolaa
½ tl mustapippuria
3 tl Yrttipajan Lammasmaustetta
voita ruskistamiseen

1. Sekoita marinadin ainekset keskenään. Laita liha pieneen muovipussiin ja lisää marinadi. Anna lihan marinoitua vuorokauden ajan, välillä käännellen pussia jotta liha marinoituisi tasaisesti.
2. Taputtele paisteista talouspaperilla ylimääräinen marinadi pois ja ruskista lihat pannulla. Laita lihat uunivuokaan ja kypsennä 200°C n. 15min kunnes sisälämpötila on n.
3. Anna lihojen vetäytyä folioon käärittynä n. puoli tuntia ja viipaloi. Tarjoile esimerkiksi minttuvinegretin kera.

KARITSAN LIHAPULLAT
600 g karitsan jauhelihaa
2 kananmunaa
1 valkosipulinkynsi
2 tl suolaa
1 tl mustapippuria
3 tl Yrttipajan Lammasmaustetta

1. Hienonna valkosipuli ja sekoita loput ainesosat keskenään.
2. Muotoile taikinasta lihapullia leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
3. Paista 200°C n. 20min tai kunnes lihapullat ovat kypsiä. Tarjoile minttutsatsikin kera

 

Laadukkaissa kotimaisissa tuotteissamme korostuvat luonnon aidot maut. Viljelemme yrtit ilman torjunta-aineita ja perinteitä kunnioittaen. Yrteillämme maustat ruokasi vaivattomasti, laadusta tai mausta tinkimättä.

Saattaisit pitää myös

Yrttiperunat

Yrttiperunat

Aivan uskomattoman herkullinen ja helppo resepti johon tarvitsee vain kolme elementtiä! Litistä keitetyt perunat uunivuoalle käyttäen esimerkiksi kattilan pohjaa, lisää päälle ripaus oliiviölyä ja runsaasti grillimaustetta. Laita uuniin 225c ja 10min. Syö vaikka kera...

lue lisää
Juustoiset kuusenkerkkäparsat

Juustoiset kuusenkerkkäparsat

Kesän mökkihitti! Helppo ja hauska tapa valmistaa parsaa! Kuori tankoparsoista ohkainen kerros pois ja leikkaa kannasta 2cm irti. Laita ne vuokaan ja valele oliiviöljyllä, lisää päälle kuusenkerkkämaustetta ja valitsemanne mukaista juustoa. (Itse kuvassa käytetty...

lue lisää
Naudan picanhaa ja grillattuja kasviksia

Naudan picanhaa ja grillattuja kasviksia

Mausta liha lammasmausteella ja yrttisuolalla, tämä toimii täydellisesti, sillä lammasmausteessa on basilikaa, salviaa, viherminttua ja rosmariiniä. Paista picanhan pinnat kuumalla, pienennä grillin lämmöt 125 asteeseen ja odottele että lihan kypsyys on 54 astetta,...

lue lisää
Carne Asada – torillat

Carne Asada – torillat

Lihana tähän toimii flank steak, bavette tai skirtsteak. Mausta liha TAI kana vahvasti grillimausteella. Paista se 53 asteiseksi ja laita 10min ajaksi folioon vetäytymään.Carne Asada Anton style: Pussi ruohosipulia Pussi persiljaa 2 valkosipulinkynttä Niin paljon...

lue lisää
0
0
Ostoskori
Ostoskorisi on tyhjäTakaisin kauppaan
Laske toimituskulut
Syötä koodi
preloader