Puolustaja-geelishotti

1.65

Itsellä kurkku karhea, lapsi räkätaudissa, työt odottavat ja loma uhkaa mennä pilalle.

Puolustaja antaa pöpöille huutia ja vahvistaa vastustuskykyä. Terveenä jaksat ottaa vastaan arjen tuulet ja tyrskyt, eikä lomakaan mene pedin pohjalla.

Varastossa

tuotetunnus (SKU) 6430055010046 Osasto:

Final Stamp-02

Kuvaus

Väinönputki on Lapin oma, vahvasti antibakteerinen voimayrtti, joka vahvistaa vastustuskykyä.

SISÄLTÖ

Väinönputki, nokkonen, pohjoinen maariantuoksuheinä, kasviglyseroli. Energiasisältö 15 kcal. Kasviglyseroli ei nosta verensokeria. Maidoton, gluteeniton, sopii vegaaneille ja diabeetikoille.

ANNOSTUS

Vastustuskykyn vahvistamiseen 1 shotti päivässä. Tehokuurina 2 shottia päivässä. Vaikutus tehostuu, kun pidät shottia suussa hetken aikaa ennen nielaisua.

KÄYTTÖ

Nautitaan sellaisenaan taittamalla keskeltä kahtia. Voit myös sekoittaa shotin esim. teehen, smootieen, maustamatomaan jogurttiin tai puuroon.

ALKUPERÄ

Käyttämämme väinönputki on peräisin pienviljelijöiltä Rovaniemeltä, Kemijärveltä ja Torniosta.

VALMISTUS

Lapissa pientilalla kasvanut väinönputken juuri pestään ensin neljä kertaa käsin, jottei väiskin herkät juuret vahingoitu ja vesi vie heti juuren alla olevia tehoaineita. Kolme ensimmäistä pesua tehdään kristallinkirkkaalla järvivedellä veden säästämiseksi ja viimeinen pesu Narkauksen kraanavedellä. Nokkonen on kasvanut pientiloilla Lapissa ja toimitettu meille pilkottuna. Tuote on valmistettu käsin emotilallamme Narkauksessa. Lopuksi Puolustaja pakataan shotteihin lähellä Tallinnaa, missä on Suomen lähin pakkauslaite shoteillemme

ARVONLISÄVERO

Tuotteen hinta sisältää 14% arvonlisäveroa.

Saatat myös pitää...