Taistelija-geelishotti

1.65

Lapset päiväkotiin tai kouluun, kiireessä töihin ja kokoukseen, tärkeä asiakastapaaminen, lasten vienti harrastuksiin, treenatakin pitäisi ehtiä. Kuulostaako tutulta?

Taistelija-geelishotti auttaa keskittymään, lisää henkistä ja fyysistä suorituskykyä, antaa lisäpotkua kiireiseen päivään ja palauttaa päivän pyörityksestä.

Varastossa

tuotetunnus (SKU) 6430055010053 Osasto:

Final Stamp-02

Kuvaus

Ruusujuuri on Lapin oma voimayrtti, pohjolan ginseng, joka tasapainottaa niin kehoa kuin mieltä. Ota avuksi arjen haasteisiin!

SISÄLTÖ

Ruusujuuri, nokkonen, kasviglyseroli. Maidoton, gluteeniton, sopii vegaaneille ja diabeetikoille. Kasviglyseroli ei nosta verensokeria. Energiasisältö 15 kcal.

ANNOSTUS

1-2 shottia päivässä. 2 shotin annoksessa on ruusujuuren vaikuttavia aineita rosavineja 9,1 mg ja salidrosidia 4,9 mg.

KÄYTTÖ

Nautitaan sellaisenaan taittamalla keskeltä kahtia. Voit myös sekoittaa shotin esim. teehen, smootieen, maustamatomaan jogurttiin tai puuroon.

ALKUPERÄ

Käyttämämme ruusujuuri on peräisin pienviljelijöiltä Rovaniemeltä ja Kemijärveltä.

VALMISTUS

Lapissa pientilalla kasvanut ruusujuuren juuri pestään ensin neljä kertaa käsin, jottei ruusujuuren herkät juuret vahingoitu ja vesi vie heti juuren alla olevia tehoaineita. Kolme ensimmäistä pesua tehdään kristallinkirkkaalla järvivedellä veden säästämiseksi ja viimeinen pesu Narkauksen kraanavedellä. Nokkonen on kasvanut Lapissa pienviljelöiden pelloilla ja se toimitetaan meille valmiiksi pilkottuna. Tuote valmistetaan Narkauksen emotilallamme käsityönä.

Lopuksi Taistelija laitetaan shotteihin lähellä Tallinnaa, missä on Suomen lähin pakkauslaite shoteillemme

ARVONLISÄVERO

Tuotteen hinta sisältää 14% arvonlisäveroa