Aivan uskomattoman herkullinen ja helppo resepti johon tarvitsee vain kolme elementtiä! Litistä keitetyt perunat uunivuoalle käyttäen esimerkiksi kattilan pohjaa, lisää päälle ripaus oliiviölyä ja runsaasti grillimaustetta. Laita uuniin 225c ja 10min. Syö vaikka kera...
Biomed Iocidin+ 60 kaps.
Oliivinlehtiuute-greippiöljy-oreganoöljyvalmiste
Ravintolisä 60 kaps/33 g
Monikäyttöisessä Iocidin+ -kapselissa yhdistyy kolmen luonnontuotteen – oliivinlehtiuutteen, greippiöljyn ja oreganoöljyn vaikutus.
Oliivinlehtiuute
Seuraavat oliivinlehtiuutetta koskevat terveysväitteet odottavat Euroopan komission päätöstä hyväksynnästä:
- Luonnollinen antioksidantti
- Suojaa soluja hapettumisstressiltä
- Ylläpitää normaalia verenpainetta
Greippiöljy
Greippiöljyn avulla pyritään tukemaan kehon puolustuskykyä vuodenaikojen vaihtuessa, ulkomaanmatkojen aikana sekä sopimattoman ruokavalion aiheuttamissa vatsan epätasapainotiloissa jne.
Seuraavat greippiöljyä koskevat terveysväitteet odottavat Euroopan komission päätöstä hyväksynnästä:
- Hyödyllinen vaikutus immuniteetin ylläpitämisessä
- Tehokas suoliston puhdistaja.
Oreganoöljy
Seuraavat oreganoöljyä koskevat terveysväitteet odottavat Euroopan komission päätöstä hyväksynnästä:
- Tukee ruuansulatuksen tervettä toimintaa
Suositeltava vuorokausiannos:
1 kapseli päivässä aterian yhteydessä.
Tarvittaessa 2 kapselia 3 kertaa päivässä kahden viikon ajan ja jatkossa 1 kapseli päivässä.
Ei suositella henkilölle, joilla on akuutti gastriitti tai haavainen paksunsuolen tulehdus. Alle 6-vuotiaille vain lääkärin tai alan asiantuntijan ohjeen mukaan.
Suositeltava vuorokausiannos (1-6 kapselia) sisältää:
Oliivinlehden kuivauute 150 mg – 900 mg
Greippiöljyjauhe 150 mg – 900 mg
Oreganoöljyjauhe 40 mg – 240 mg
30,44 €
Vegaaninen
Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Säilytettävä kuivassa ja huoneenlämmössä alle 25 oC. Suojattava suoralta auringonvalolta ja kuumuudelta.
Saattaisit pitää myös
Juustoiset kuusenkerkkäparsat
Kesän mökkihitti! Helppo ja hauska tapa valmistaa parsaa! Kuori tankoparsoista ohkainen kerros pois ja leikkaa kannasta 2cm irti. Laita ne vuokaan ja valele oliiviöljyllä, lisää päälle kuusenkerkkämaustetta ja valitsemanne mukaista juustoa. (Itse kuvassa käytetty...
Naudan picanhaa ja grillattuja kasviksia
Mausta liha lammasmausteella ja yrttisuolalla, tämä toimii täydellisesti, sillä lammasmausteessa on basilikaa, salviaa, viherminttua ja rosmariiniä. Paista picanhan pinnat kuumalla, pienennä grillin lämmöt 125 asteeseen ja odottele että lihan kypsyys on 54 astetta,...
Carne Asada – torillat
Lihana tähän toimii flank steak, bavette tai skirtsteak. Mausta liha TAI kana vahvasti grillimausteella. Paista se 53 asteiseksi ja laita 10min ajaksi folioon vetäytymään.Carne Asada Anton style: Pussi ruohosipulia Pussi persiljaa 2 valkosipulinkynttä Niin paljon...








