Pääruuat
Juustoiset kuusenkerkkäparsat

Juustoiset kuusenkerkkäparsat

Kesän mökkihitti! Helppo ja hauska tapa valmistaa parsaa! Kuori tankoparsoista ohkainen kerros pois ja leikkaa kannasta 2cm irti. Laita ne vuokaan ja valele oliiviöljyllä, lisää päälle kuusenkerkkämaustetta ja valitsemanne mukaista juustoa. (Itse kuvassa käytetty...

lue lisää
Naudan picanhaa ja grillattuja kasviksia

Naudan picanhaa ja grillattuja kasviksia

Mausta liha lammasmausteella ja yrttisuolalla, tämä toimii täydellisesti, sillä lammasmausteessa on basilikaa, salviaa, viherminttua ja rosmariiniä. Paista picanhan pinnat kuumalla, pienennä grillin lämmöt 125 asteeseen ja odottele että lihan kypsyys on 54 astetta,...

lue lisää
Carne Asada – torillat

Carne Asada – torillat

Lihana tähän toimii flank steak, bavette tai skirtsteak. Mausta liha TAI kana vahvasti grillimausteella. Paista se 53 asteiseksi ja laita 10min ajaksi folioon vetäytymään.Carne Asada Anton style: Pussi ruohosipulia Pussi persiljaa 2 valkosipulinkynttä Niin paljon...

lue lisää
Kasvispasta

Kasvispasta

- Lisää pastat kiehuvaan veteen, johon lisäät lurauksen oliiviöljyä ja yrttisuolaa. - laita paistinpannulle sienet, tomaatit ja kaikki muut vihannekset mitä haluat hyödyntää jääkaapin uumenista. (Lisää myös öljyä, nokkosmaustetta ja yrttisuolaa) - Kun pasta alkaa...

lue lisää
Jauhelihapihvit lohkoperunoilla

Jauhelihapihvit lohkoperunoilla

JauhelihapihvitAinekset 1 dl korppujauhoja2 dl vettä400 g jauhelihaa2 kananmunaa2 tl Yrttipaja Sipulisekoitusta1 tl Yrttipajan Valkosipulisekoitusta1 tl Yrttipajan Grillausmaustetta0,5 tl Yrttipajan Yrttisuolaa0,5 tl mustapippuria Valmistusohje Sekoita vesi,...

lue lisää
0
0
Ostoskori
Ostoskorisi on tyhjäTakaisin kauppaan
Laske toimituskulut
Syötä koodi
preloader