Biona Sriracha 130ml

Tuotetunnus (SKU): 5032722319394 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Sriracha-chilikastike

Hemmottele makunystyröitä luomusrirachalla. Perinteisen thaimaalaisen kastikkeen innoittama luomuvaihtoehto on valmistettu kestävämmin kasvatetuista raaka-aineista. Etelä-Saksassa paikallisten maanviljelijöiden kasvattamat auringon kypsyttämät chilit tuovat mukavaa poltetta tähän tulisen valkosipuliseen kastikkeeseen. Tuote makeutetaan luomuagavesiirapilla ja lopputuloksena on täyteläinen kastike, joka on täynnä makua. Ei sisällä lisättyä sokeria tai keinotekoisia lisäaineita, joten se on erinomainen luonnollinen vaihtoehto usein voimakkaasti jalostetuille srirachoille.

Säilytä avattu pakkaus jääkaapissa ja käytä 6 viikon sisällä.

5,25 

Varastossa

Ravintosisältö / 100 g
Energiaa 378 kJ / 90 kcal
Rasvaa 1,2 g
– josta tyydyttynyttä 0,26 g
Hiilihydraatteja 16 g
– josta sokereita 13 g
Proteiinia 1,9 g
Suolaa 4,73 g

Saattaisit pitää myös

Yrttiperunat

Yrttiperunat

Aivan uskomattoman herkullinen ja helppo resepti johon tarvitsee vain kolme elementtiä! Litistä keitetyt perunat uunivuoalle käyttäen esimerkiksi kattilan pohjaa, lisää päälle ripaus oliiviölyä ja runsaasti grillimaustetta. Laita uuniin 225c ja 10min. Syö vaikka kera...

lue lisää
Juustoiset kuusenkerkkäparsat

Juustoiset kuusenkerkkäparsat

Kesän mökkihitti! Helppo ja hauska tapa valmistaa parsaa! Kuori tankoparsoista ohkainen kerros pois ja leikkaa kannasta 2cm irti. Laita ne vuokaan ja valele oliiviöljyllä, lisää päälle kuusenkerkkämaustetta ja valitsemanne mukaista juustoa. (Itse kuvassa käytetty...

lue lisää
Naudan picanhaa ja grillattuja kasviksia

Naudan picanhaa ja grillattuja kasviksia

Mausta liha lammasmausteella ja yrttisuolalla, tämä toimii täydellisesti, sillä lammasmausteessa on basilikaa, salviaa, viherminttua ja rosmariiniä. Paista picanhan pinnat kuumalla, pienennä grillin lämmöt 125 asteeseen ja odottele että lihan kypsyys on 54 astetta,...

lue lisää
Carne Asada – torillat

Carne Asada – torillat

Lihana tähän toimii flank steak, bavette tai skirtsteak. Mausta liha TAI kana vahvasti grillimausteella. Paista se 53 asteiseksi ja laita 10min ajaksi folioon vetäytymään.Carne Asada Anton style: Pussi ruohosipulia Pussi persiljaa 2 valkosipulinkynttä Niin paljon...

lue lisää
0
0
Ostoskori
Ostoskorisi on tyhjäTakaisin kauppaan
Laske toimituskulut
Syötä koodi
preloader