Aivan uskomattoman herkullinen ja helppo resepti johon tarvitsee vain kolme elementtiä! Litistä keitetyt perunat uunivuoalle käyttäen esimerkiksi kattilan pohjaa, lisää päälle ripaus oliiviölyä ja runsaasti grillimaustetta. Laita uuniin 225c ja 10min. Syö vaikka kera...
SEES Metsä/Skogen ikimetsä metsämikrobi-naamio 60ml
3-in-1: metsäkylpy, kuorinta & naamio. Metsämikrobi-naamio kuorii ja ravitsee ihoa. SEES Companyn ja Metsä/Skogenin yhteistyössä syntynyt metsämikrobeita sisältävässä naamiossa on mukana ravitsevaa hunajaa, valkosavea ja piparmintunlehtiä.
Brändi |
---|
34,95 €
Piparmintunlehdet toimivat pieninä luonnonmukaisina kuorintarakeina. Valkosavi ja hunaja ravitsevat ja uudistavat ihoa. Savi imee luontaisesti itseensä epäpuhtauksia ja kosteuttaa kuivaa ihoa. Hunaja on täynnä ihon tarvitsemia mineraaleja ja ikääntymistä estäviä antioksidantteja ja vitamiineja. Tuotteen tuoksussa sekoittuvat makea hunaja, maanläheinen savi ja metsämikrobit.
Tuotteessa ei ole lisättyjä tuoksuaineita ja tuotteen rusehtava väri tulee savesta sekä metsäpölystä.
Tuote on valmistettu Suomessa.
Käyttö: Ota tuotetta purkista puhtain käsin tai lusikalla. Levitä kasvoille ja anna vaikuttaa 5–10 minuuttia. Tehosta vaikutusta hieromalla tuotetta sormenpäillä iholle, jolloin tuotteessa olevat aidot kotimaiset yrtit toimivat ihosolukon kuoriana. Huuhtele kasvot lämpimällä vedellä. Vältä tuotteen joutumista silmiin.
Metsämikrobi-naamio on kehitetty vahvistamaan kehoa korkealaatuisilla raaka-aineella sekä suomalaisten yliopistojen kehittämällä mikrobiuutteella. Suomessa ja ensimmäisenä maailmassa kehitetty mikrobiuute Reconnecting Nature™ tukee ja vahvistaa tutkitusti elimistön immuunijärjestelmää ihon kautta käytettynä sekä edistää ihmisten yhteyttä luontoon.
Päivittäinen käyttö antaa monipuolisen luonnon altistuksen silloinkin, kun et voi hakeutua luonnon äärelle. Suosittelemme kuitenkin ottamaan päivittäin metsäkylpyjä, liikkumaan luonnossa, sienestämään ja marjastamaan. Metsästä löytyvä mikrobisto tukee immuunijärjestelmän toimintaa ihon kautta.
Saattaisit pitää myös
Juustoiset kuusenkerkkäparsat
Kesän mökkihitti! Helppo ja hauska tapa valmistaa parsaa! Kuori tankoparsoista ohkainen kerros pois ja leikkaa kannasta 2cm irti. Laita ne vuokaan ja valele oliiviöljyllä, lisää päälle kuusenkerkkämaustetta ja valitsemanne mukaista juustoa. (Itse kuvassa käytetty...
Naudan picanhaa ja grillattuja kasviksia
Mausta liha lammasmausteella ja yrttisuolalla, tämä toimii täydellisesti, sillä lammasmausteessa on basilikaa, salviaa, viherminttua ja rosmariiniä. Paista picanhan pinnat kuumalla, pienennä grillin lämmöt 125 asteeseen ja odottele että lihan kypsyys on 54 astetta,...
Carne Asada – torillat
Lihana tähän toimii flank steak, bavette tai skirtsteak. Mausta liha TAI kana vahvasti grillimausteella. Paista se 53 asteiseksi ja laita 10min ajaksi folioon vetäytymään.Carne Asada Anton style: Pussi ruohosipulia Pussi persiljaa 2 valkosipulinkynttä Niin paljon...