Aivan uskomattoman herkullinen ja helppo resepti johon tarvitsee vain kolme elementtiä! Litistä keitetyt perunat uunivuoalle käyttäen esimerkiksi kattilan pohjaa, lisää päälle ripaus oliiviölyä ja runsaasti grillimaustetta. Laita uuniin 225c ja 10min. Syö vaikka kera...
Terra Creta tumma Balsamicokastike 250ml
Terra Cretan omalla erikoisreseptillä valmistettu aito kreetalainen luomubalsamico valmistetaan kreetalaisista rypälelajikkeista, kuten Romeiko ja Kotsifali. Täyteläinen koostumus ja herkullisen makea, hedelmäinen maku sopii upeasti marinadeihin, salaatin kera, oliiviöljyn pariksi leivän dippaukseen ja vaikka mansikoiden kyytipojaksi.
Terra Creta luomubalsamicon herkullinen ja luonnollinen maku saadaan käyttämällä sitä tammitynnyreissä vähintään 10 kuukauden ajan. Osa rypälemehusta käytetään ja tiivistetään useita kertoja hyvin hitaalla prosessilla kosteuden haihduttamiseksi, säilyttäen kuitenkin raaka-aineiden oma luonnollinen makuprofiili ja tärkeät ainesosat.
| Alkuperämaa | |
|---|---|
| Brändi | |
| Ainesosat | *luomu, balsamiviinietikka* 15% (kreetalaisista rypälelajikkeista), rypälemehutiiviste* 85% (kreetalaisista rypälelajikkeista) |
| Ingredienser (SE) |
11,99 €
Ravintosisältö / 100 ml
Energiaa 1460 kJ / 349 kcal
Rasvaa 0 g
– josta tyydyttynyttä 0 g
Hiilihydraatteja 85 g
– josta sokereita 84 g
Proteiinia 0 g
Suolaa 0 g
Saattaisit pitää myös
Juustoiset kuusenkerkkäparsat
Kesän mökkihitti! Helppo ja hauska tapa valmistaa parsaa! Kuori tankoparsoista ohkainen kerros pois ja leikkaa kannasta 2cm irti. Laita ne vuokaan ja valele oliiviöljyllä, lisää päälle kuusenkerkkämaustetta ja valitsemanne mukaista juustoa. (Itse kuvassa käytetty...
Naudan picanhaa ja grillattuja kasviksia
Mausta liha lammasmausteella ja yrttisuolalla, tämä toimii täydellisesti, sillä lammasmausteessa on basilikaa, salviaa, viherminttua ja rosmariiniä. Paista picanhan pinnat kuumalla, pienennä grillin lämmöt 125 asteeseen ja odottele että lihan kypsyys on 54 astetta,...
Carne Asada – torillat
Lihana tähän toimii flank steak, bavette tai skirtsteak. Mausta liha TAI kana vahvasti grillimausteella. Paista se 53 asteiseksi ja laita 10min ajaksi folioon vetäytymään.Carne Asada Anton style: Pussi ruohosipulia Pussi persiljaa 2 valkosipulinkynttä Niin paljon...








