Terra Creta tumma Balsamicokastike 250ml

Tuotetunnus (SKU): 5200101808436 Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Terra Cretan omalla erikoisreseptillä valmistettu aito kreetalainen luomubalsamico valmistetaan kreetalaisista rypälelajikkeista, kuten Romeiko ja Kotsifali.  Täyteläinen koostumus ja herkullisen makea, hedelmäinen maku sopii upeasti marinadeihin, salaatin kera, oliiviöljyn pariksi leivän dippaukseen ja vaikka mansikoiden kyytipojaksi.

Terra Creta luomubalsamicon herkullinen ja luonnollinen maku saadaan käyttämällä sitä tammitynnyreissä vähintään 10 kuukauden ajan. Osa rypälemehusta käytetään ja tiivistetään useita kertoja hyvin hitaalla prosessilla kosteuden haihduttamiseksi, säilyttäen kuitenkin raaka-aineiden oma luonnollinen makuprofiili ja tärkeät ainesosat.

11,99 

Varastossa

Ravintosisältö / 100 ml

Energiaa 1460 kJ / 349 kcal
Rasvaa 0 g
– josta tyydyttynyttä 0 g
Hiilihydraatteja 85 g
– josta sokereita 84 g
Proteiinia 0 g
Suolaa 0 g

Saattaisit pitää myös

Yrttiperunat

Yrttiperunat

Aivan uskomattoman herkullinen ja helppo resepti johon tarvitsee vain kolme elementtiä! Litistä keitetyt perunat uunivuoalle käyttäen esimerkiksi kattilan pohjaa, lisää päälle ripaus oliiviölyä ja runsaasti grillimaustetta. Laita uuniin 225c ja 10min. Syö vaikka kera...

lue lisää
Juustoiset kuusenkerkkäparsat

Juustoiset kuusenkerkkäparsat

Kesän mökkihitti! Helppo ja hauska tapa valmistaa parsaa! Kuori tankoparsoista ohkainen kerros pois ja leikkaa kannasta 2cm irti. Laita ne vuokaan ja valele oliiviöljyllä, lisää päälle kuusenkerkkämaustetta ja valitsemanne mukaista juustoa. (Itse kuvassa käytetty...

lue lisää
Naudan picanhaa ja grillattuja kasviksia

Naudan picanhaa ja grillattuja kasviksia

Mausta liha lammasmausteella ja yrttisuolalla, tämä toimii täydellisesti, sillä lammasmausteessa on basilikaa, salviaa, viherminttua ja rosmariiniä. Paista picanhan pinnat kuumalla, pienennä grillin lämmöt 125 asteeseen ja odottele että lihan kypsyys on 54 astetta,...

lue lisää
Carne Asada – torillat

Carne Asada – torillat

Lihana tähän toimii flank steak, bavette tai skirtsteak. Mausta liha TAI kana vahvasti grillimausteella. Paista se 53 asteiseksi ja laita 10min ajaksi folioon vetäytymään.Carne Asada Anton style: Pussi ruohosipulia Pussi persiljaa 2 valkosipulinkynttä Niin paljon...

lue lisää
0
0
Ostoskori
Ostoskorisi on tyhjäTakaisin kauppaan
Laske toimituskulut
Syötä koodi
preloader