Aivan uskomattoman herkullinen ja helppo resepti johon tarvitsee vain kolme elementtiä! Litistä keitetyt perunat uunivuoalle käyttäen esimerkiksi kattilan pohjaa, lisää päälle ripaus oliiviölyä ja runsaasti grillimaustetta. Laita uuniin 225c ja 10min. Syö vaikka kera...
Yrttipaja Grillausmauste 40g
Monikäyttöinen maustesekoitus joka sopii marinadien valmistukseen, suoraan lihan pintaan hierottavaksi sekä kaikenlaisten peruna- ja grilliruokien maustamiseen.
Paino | 40 g |
---|---|
Mitat | 5,2 × 5,2 × 10 cm |
Alkuperämaa | |
Brändi | |
Latinankielinen nimi | allium cepa, allium sativum, allium schoenoprasum, Petroselinum Crispum, sodium chloride, Thymus Vulgaris |
SE | |
Ainesosat | merisuola (30%), persilja, ruohosipuli, sipuli, timjami, valkosipuli |
4,49 €112,25 € /kg
Voit hieroa Grillausmausteen grillattavan lihan pintaan tai valmistaa siitä herkullisen marinadin.
GRILLIMARINADI (riittää noin 1kg:lle lihaa)
2 dl öljyä
1 dl sitruunanmehua tai viinietikkaa
0,5 dl juoksevaa hunajaa
0,5 dl soijakastiketta
2-3 rkl Yrttipajan Grillausmaustetta
1 tl mustapippuria
Voit ripotella Kalamaustetta kypsennetyn kalan päälle tai valmistaa siitä herkullisen kylmäkastikkeen.
Laadukkaissa kotimaisissa tuotteissamme korostuvat luonnon aidot maut. Viljelemme yrtit ilman torjunta-aineita ja perinteitä kunnioittaen. Yrteillämme maustat ruokasi vaivattomasti, laadusta tai mausta tinkimättä. |
|
Saattaisit pitää myös
Juustoiset kuusenkerkkäparsat
Kesän mökkihitti! Helppo ja hauska tapa valmistaa parsaa! Kuori tankoparsoista ohkainen kerros pois ja leikkaa kannasta 2cm irti. Laita ne vuokaan ja valele oliiviöljyllä, lisää päälle kuusenkerkkämaustetta ja valitsemanne mukaista juustoa. (Itse kuvassa käytetty...
Naudan picanhaa ja grillattuja kasviksia
Mausta liha lammasmausteella ja yrttisuolalla, tämä toimii täydellisesti, sillä lammasmausteessa on basilikaa, salviaa, viherminttua ja rosmariiniä. Paista picanhan pinnat kuumalla, pienennä grillin lämmöt 125 asteeseen ja odottele että lihan kypsyys on 54 astetta,...
Carne Asada – torillat
Lihana tähän toimii flank steak, bavette tai skirtsteak. Mausta liha TAI kana vahvasti grillimausteella. Paista se 53 asteiseksi ja laita 10min ajaksi folioon vetäytymään.Carne Asada Anton style: Pussi ruohosipulia Pussi persiljaa 2 valkosipulinkynttä Niin paljon...