Aivan uskomattoman herkullinen ja helppo resepti johon tarvitsee vain kolme elementtiä! Litistä keitetyt perunat uunivuoalle käyttäen esimerkiksi kattilan pohjaa, lisää päälle ripaus oliiviölyä ja runsaasti grillimaustetta. Laita uuniin 225c ja 10min. Syö vaikka kera...
Suklaatila Navettatontun Kinuskikarkelot -suklaa 80g
Valkosuklaa kinuskihelmillä
Navettatontun Kinuskikarkelot on täyteläinen yhdistelmä valkosuklaata ja suussa sulavia kinuskihelmiä. Tämä mainio suklaalevy on taidolla valmistettu houkuttelemaan makeannälkäiset herkkusuut. Pehmeän valkosuklaan pintaa peittävät ihanan rapeat kinuskinmakuiset helmet, jotka on maustettu trendikkäästi hyppysellisellä merisuolaa. Kohtaa vastustamattoman makuelämys, joka hivelee sekä makuaistia että mieltä.
Pakkauksen talvisessa kuvituksessa seikkailevat Suklaatilan navettatontut Sikke Simasuu ja Viljo Vinhajalka. Karkeloiden makumatka on valmis alkamaan – nautitaan siis joka suupalasta!
Saattaa sisältää pähkinän jäämiä. Suklaan kaakaopitoisuus vähintään 30 %. Kaakaon alkuperämaa muu kuin EU. Säilytys 12–20 ⁰C.
| Alkuperämaa | |
|---|---|
| Brändi | |
| nettopaino g | |
| Ainesosat | aromi (vanilja), emulgointiaine (soijalesitiini), kaakaovoi, kinuskihelmet (10%) (sokeri tärkkelyssiirappi merisuola luontainen aromi väri E150c), sokeri, täysmaitojauhe |
| Ingredienser (SE) | arom (vanilj), emulgeringsmedel (sojalecitin), färgämnen E150c), helmjölkspulver, kolapärlor (10%) (socker glukossirap havssalt naturlig arom, socker |
6,45 €
Ravintosisältö per 100 g:
Energiaa 2334 kJ / 551 kcal
Rasvaa 32 g josta tyydyttyneitä 20 g
Hiilihydraatteja 60 g joista sokereita 60 g
Proteiinia 5 g
Suolaa 0,3 g
Saattaisit pitää myös
Juustoiset kuusenkerkkäparsat
Kesän mökkihitti! Helppo ja hauska tapa valmistaa parsaa! Kuori tankoparsoista ohkainen kerros pois ja leikkaa kannasta 2cm irti. Laita ne vuokaan ja valele oliiviöljyllä, lisää päälle kuusenkerkkämaustetta ja valitsemanne mukaista juustoa. (Itse kuvassa käytetty...
Naudan picanhaa ja grillattuja kasviksia
Mausta liha lammasmausteella ja yrttisuolalla, tämä toimii täydellisesti, sillä lammasmausteessa on basilikaa, salviaa, viherminttua ja rosmariiniä. Paista picanhan pinnat kuumalla, pienennä grillin lämmöt 125 asteeseen ja odottele että lihan kypsyys on 54 astetta,...
Carne Asada – torillat
Lihana tähän toimii flank steak, bavette tai skirtsteak. Mausta liha TAI kana vahvasti grillimausteella. Paista se 53 asteiseksi ja laita 10min ajaksi folioon vetäytymään.Carne Asada Anton style: Pussi ruohosipulia Pussi persiljaa 2 valkosipulinkynttä Niin paljon...








