Yrttipaja viherminttu 15g

Tuotetunnus (SKU): 6416825004446 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Viherminttu on raikas ja perinteinen yrtti, joka sopii hienosti mausteeksi niin lampaalle kuin erilaisiin juomiin ja jälkiruokiinkin.

Paino15 g (gramma)
Mitat5,5 × 11 × 18,5 cm (senttimetri)
Brändi

Latinankielinen nimi

Ainesosat

Produktnamn (SE)

Alkuperämaa

Ingredienser (SE)

5,49 
366,00  /kg

Reseptit

MINTTUVINEGRETTI
2 tl Yrttipajan Viherminttua
3 rkl oliiviöljyä
2 rkl sitruunan mehua
1 rkl juoksevaa hunajaa
ripaus suolaa
ripaus mustapippuria rouhittuna

1. Sekoita ainekset kulhossa ja anna maustua vähintään tunti ennen tarjoilua.

MINTTUTSATSIKI
1 kurkku
400 g turkkilaista jogurttia
2 valkosipulinkynttä
1 rkl Yrttipajan Viherminttua
½ tl suolaa
1 luomusitruunan mehu
luomuoliiviöljyä

1. Raasta kurkku ja puristele ylimääräinen neste pois.
2. Hienonna valkosipuli.
3. Sekoita kurkkuraaste ja hienonnettu valkosipuli sekä mausteet jogurttiin ja anna maustua vähintään tunti jääkaapissa. Pirskottele päälle oliiviöljyä ennen tarjoilua.

 

Laadukkaissa kotimaisissa tuotteissamme korostuvat luonnon aidot maut. Viljelemme yrtit ilman torjunta-aineita ja perinteitä kunnioittaen.

Saattaisit pitää myös

Yrttiperunat

Yrttiperunat

Aivan uskomattoman herkullinen ja helppo resepti johon tarvitsee vain kolme elementtiä! Litistä keitetyt perunat uunivuoalle käyttäen esimerkiksi kattilan pohjaa, lisää päälle ripaus oliiviölyä ja runsaasti grillimaustetta. Laita uuniin 225c ja 10min. Syö vaikka kera...

lue lisää
Juustoiset kuusenkerkkäparsat

Juustoiset kuusenkerkkäparsat

Kesän mökkihitti! Helppo ja hauska tapa valmistaa parsaa! Kuori tankoparsoista ohkainen kerros pois ja leikkaa kannasta 2cm irti. Laita ne vuokaan ja valele oliiviöljyllä, lisää päälle kuusenkerkkämaustetta ja valitsemanne mukaista juustoa. (Itse kuvassa käytetty...

lue lisää
Naudan picanhaa ja grillattuja kasviksia

Naudan picanhaa ja grillattuja kasviksia

Mausta liha lammasmausteella ja yrttisuolalla, tämä toimii täydellisesti, sillä lammasmausteessa on basilikaa, salviaa, viherminttua ja rosmariiniä. Paista picanhan pinnat kuumalla, pienennä grillin lämmöt 125 asteeseen ja odottele että lihan kypsyys on 54 astetta,...

lue lisää
Carne Asada – torillat

Carne Asada – torillat

Lihana tähän toimii flank steak, bavette tai skirtsteak. Mausta liha TAI kana vahvasti grillimausteella. Paista se 53 asteiseksi ja laita 10min ajaksi folioon vetäytymään.Carne Asada Anton style: Pussi ruohosipulia Pussi persiljaa 2 valkosipulinkynttä Niin paljon...

lue lisää
0
0
Ostoskori
Ostoskorisi on tyhjäTakaisin kauppaan
Laske toimituskulut
Syötä koodi
preloader