Aivan uskomattoman herkullinen ja helppo resepti johon tarvitsee vain kolme elementtiä! Litistä keitetyt perunat uunivuoalle käyttäen esimerkiksi kattilan pohjaa, lisää päälle ripaus oliiviölyä ja runsaasti grillimaustetta. Laita uuniin 225c ja 10min. Syö vaikka kera...
Yrttipaja viherminttu 15g
Viherminttu on raikas ja perinteinen yrtti, joka sopii hienosti mausteeksi niin lampaalle kuin erilaisiin juomiin ja jälkiruokiinkin.
Paino | 15 g |
---|---|
Mitat | 5,5 × 11 × 18,5 cm |
Brändi | |
Latinankielinen nimi | |
Ainesosat | |
SE | |
Alkuperämaa |
5,49 €366,00 € /kg
Reseptit
MINTTUVINEGRETTI
2 tl Yrttipajan Viherminttua
3 rkl oliiviöljyä
2 rkl sitruunan mehua
1 rkl juoksevaa hunajaa
ripaus suolaa
ripaus mustapippuria rouhittuna
1. Sekoita ainekset kulhossa ja anna maustua vähintään tunti ennen tarjoilua.
MINTTUTSATSIKI
1 kurkku
400 g turkkilaista jogurttia
2 valkosipulinkynttä
1 rkl Yrttipajan Viherminttua
½ tl suolaa
1 luomusitruunan mehu
luomuoliiviöljyä
1. Raasta kurkku ja puristele ylimääräinen neste pois.
2. Hienonna valkosipuli.
3. Sekoita kurkkuraaste ja hienonnettu valkosipuli sekä mausteet jogurttiin ja anna maustua vähintään tunti jääkaapissa. Pirskottele päälle oliiviöljyä ennen tarjoilua.
Laadukkaissa kotimaisissa tuotteissamme korostuvat luonnon aidot maut. Viljelemme yrtit ilman torjunta-aineita ja perinteitä kunnioittaen. |
|
Saattaisit pitää myös
Juustoiset kuusenkerkkäparsat
Kesän mökkihitti! Helppo ja hauska tapa valmistaa parsaa! Kuori tankoparsoista ohkainen kerros pois ja leikkaa kannasta 2cm irti. Laita ne vuokaan ja valele oliiviöljyllä, lisää päälle kuusenkerkkämaustetta ja valitsemanne mukaista juustoa. (Itse kuvassa käytetty...
Naudan picanhaa ja grillattuja kasviksia
Mausta liha lammasmausteella ja yrttisuolalla, tämä toimii täydellisesti, sillä lammasmausteessa on basilikaa, salviaa, viherminttua ja rosmariiniä. Paista picanhan pinnat kuumalla, pienennä grillin lämmöt 125 asteeseen ja odottele että lihan kypsyys on 54 astetta,...
Carne Asada – torillat
Lihana tähän toimii flank steak, bavette tai skirtsteak. Mausta liha TAI kana vahvasti grillimausteella. Paista se 53 asteiseksi ja laita 10min ajaksi folioon vetäytymään.Carne Asada Anton style: Pussi ruohosipulia Pussi persiljaa 2 valkosipulinkynttä Niin paljon...