Aivan uskomattoman herkullinen ja helppo resepti johon tarvitsee vain kolme elementtiä! Litistä keitetyt perunat uunivuoalle käyttäen esimerkiksi kattilan pohjaa, lisää päälle ripaus oliiviölyä ja runsaasti grillimaustetta. Laita uuniin 225c ja 10min. Syö vaikka kera...
Yrttipaja Maalaismauste 20g
Maalaismauste tuo metsän aromit kotiinne. Tämä mauste sopii kanalle, kasviksille, lihalle, kalalle ja kastikkeisiin.
Paino | 20 g |
---|---|
Mitat | 5,2 × 5,2 × 10 cm |
Alkuperämaa | |
Brändi | |
Latinankielinen nimi | Betula Pendula, catureja, Mentha Spicata, Ocimum Basilicum, Petroselinum Crispum, sodium chloride, Urtica Dioica, Vaccinium Vitis-idaea |
Ainesosat | basilika, hiutaleinen merisuola (15%), koivunlehti, kynteli, nokkonen, persilja, puolukka, viherminttu |
SE |
4,99 €249,50 € /kg
Yrttipajalta löytyy nyt jännittävä uusi maustesekoitus, joka on valmistettu yhteistyössä Anton Holman kanssa, joka tunnetaan paremmin Chef Ylöjärvenä. Anton on kokki, jonka intohimona on tuoda tuoreita ja luovia makuja ruoanlaittoon. Työskenneltyään useamman vuoden yhteistyössä Yrttipajan kanssa ja käytettyään yrttejämme omassa keittiössään, on Chef Ylöjärvi suunnitellut ainutlaatuisen sekoituksen suomalaisista yrteistä, jota voi käyttää lähes kaikkiin ruokiin. Maalaismauste on suunniteltu tuomaan metsän maut kotiisi ja lautasellesi!
Anton eli Chefylöjärvi on keittiössä raikkaiden oivallusten mestari – maustaminen on nyt luovaa ja helppoa. Täysin kotimaisissa tuotteissamme aistit Suomen luonnon puhtaat pohjoiset maut. Viljelemme yrttimme ilman torjunta-aineita. Tervetuloa uusien makujen maailmaan! |
Saattaisit pitää myös
Juustoiset kuusenkerkkäparsat
Kesän mökkihitti! Helppo ja hauska tapa valmistaa parsaa! Kuori tankoparsoista ohkainen kerros pois ja leikkaa kannasta 2cm irti. Laita ne vuokaan ja valele oliiviöljyllä, lisää päälle kuusenkerkkämaustetta ja valitsemanne mukaista juustoa. (Itse kuvassa käytetty...
Naudan picanhaa ja grillattuja kasviksia
Mausta liha lammasmausteella ja yrttisuolalla, tämä toimii täydellisesti, sillä lammasmausteessa on basilikaa, salviaa, viherminttua ja rosmariiniä. Paista picanhan pinnat kuumalla, pienennä grillin lämmöt 125 asteeseen ja odottele että lihan kypsyys on 54 astetta,...
Carne Asada – torillat
Lihana tähän toimii flank steak, bavette tai skirtsteak. Mausta liha TAI kana vahvasti grillimausteella. Paista se 53 asteiseksi ja laita 10min ajaksi folioon vetäytymään.Carne Asada Anton style: Pussi ruohosipulia Pussi persiljaa 2 valkosipulinkynttä Niin paljon...